پایان نامه نویسی

خانه » پایان نامه » پایان نامه نویسی

شاید در صورتی که با تازگی وارد مقطع کارشناسی ارشد شده اید به خوبی با مراحل پایان نامه نویسی آشنایی ندارید و با توجه به اهمیت پایان نامه در این مقطع به دنبال آگاهی کامل از این مراحل هستید تا بهتر بتوانید با برنامه ریزی منظم موفق به اتمام مقطع کارشناسی ارشد در دوره دو ساله شوید. همه ما می دانیم که به طور معمول بسیاری از دانشجویان دوره دکتری با توجه به تجربه ای که از دوره کارشناسی ارشد خود دارند به خوبی با مراحل اتمام پایان نامه های دانشجویی و الزامات آن آشنا هستند. اما در مقایسه با دانشجویان دکتری، دانشجویان ارشد نیاز دارند تا بیشتر با این مراحل آشنا شوند.

ما در این متن تلاش خواهیم کرد تا به طور خلاصه به مراحل انتخاب استاد راهنما، نوشتن پایان نامه و پروپوزال و نکات مرتبط با آن اشاره کنیم و خدماتی را که در موسسه سفیر امکان ارائه آن به دانشجویان وجود دارد را بیان کنیم. قبل از این که در مورد مراحل پایان نامه نویسی نکاتی را بیان کنیم، لازم است بگوییم که موسسه علمی پژوهشی سفیر یکی از موسسات علمی معتبر در داخل کشور است که اقدام به ارائه خدمات پایان نامه نویسی و استخراج مقاله یا کتاب از پایان نامه های دانشجویی می کند. در صورت نیاز امکان دریافت این خدمات در هر دو دوره دکتری و کارشناسی ارشد را خواهید داشت.

نکات قبل از پایان نامه نویسی

شما در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا قبل از این که بخواهید اقدام به نوشتن پایان نامه و یا انتخاب موضوع برای آن بکنید باید استاد راهنمای خود را انتخاب کنید. انتخاب استاد راهنما در هر دانشگاه و یا دانشکده ای می تواند دارای ضوابط و قوانین خاص خود باشد که توسط دانشکده و یا مدیریت دانشگاه مشخص می شود. اما باید توجه داشته باشید که انتخاب یک استاد راهنما با توجه به گرایش تخصصی که قصد ادامه تحصیل و یا انجام پایان نامه در آن گرایش را دارید بسیار مهم است.

در هر یک از رشته های فنی و یا غیر فنی مانند پزشکی و علوم انسانی مباحث تخصص متنوعی هستند که هر یک دانشجویان ممکن است علاقه مند به پیگیری و فعالیت در آن مباحث باشد.

نحوه نوشتن رساله

برای همین قبل از این که بخواهید به پایان نامه نویسی فکرکنید باید فکر کنید که کدام موضوعات علمی را برای انجام تحقیقات علمی بیشتر دوست دارید. باید ببینید با توجه به میزان اختیاری که دانشکده به شما در انتخاب استاد راهنما داده است، چه گزینه هایی را برای انتخاب در بین اساتید حاضر در دانشکده دارید. پس از آن به حوزه تخصصی فعالیت هر استاد توجه کنید و سعی کنید از بین اساتید دانشکده، استادی را انتخاب کنید که بتواند بیشترین کمک را در راه انجام پایان نامه به شما بنماید.

اهمیت انتخاب یک استاد به خصوص در تعدادی از دانشگاه های دولتی و شماری از دانشگاه های ازاد بیشتر است. زیرا که در این مراکز ممکن است حساسیت های بسیار بیشتری در مورد موضوعی که برای تالیف پایان نامه خود انتخاب می کنید وجود داشته باشد.

مراحل نگارش پایان نامه

با انتخاب استاد راهنما به تدریج دانشجویان باید شروع به رایزنی با استاد خود کرده و در مورد موضوع مناسبی که می توانند روی آن کار کرده و یک پایان نامه جامع بنویسند به نتیجه برسند. برای همین است که انتخاب موضوع را می توان اولین قدم در طی مراحل پایان نامه نویسی دانست که پس از انتخاب استاد راهنمای خود باید بیشتر روی آن تمرکز کنید. پس از آن باید به دنبال پروپوزال نویسی و ارائه آن به دفتر دانشکده باشید. مهلت نوشتن پروپوزال برای تصویب و طی مراحل اولیه ممکن است که در تقویم دانشکده وجود داشته باشد.

به طور حتم نیاز خواهید داشت ضمن توجه به تقویم دانشکده کلیه مراحل پایان نامه نویسی را در موعد مقرر به درستی به پایان رسانید تا شاهد کسر نمره پایان نامه خود نباشید. با تصویب پرورپوزال نوبت به طی مراحل بعدی خواهد رسید که ممکن است ماه ها به طور انجامد. در نهایت شما باید به ویرایش نهایی متن پایان نامه خود و آماده کردن آن با توجه به فرمت استاندارد مورد قبول دانشکده بپردازید. ممکن است که بسیاری از دانشجویان این مراحل را به تنهایی انجام دهند. اما در موارد زیادی از کمک موسسات علمی برای ویرایش و یا ویرستاری پایان نامه خود استفاده می کنند تا زودتر آن را برای تحویل به دانشکده آماده کنند.

شما هم می توانید با توجه به تقویم دانشکده و فرصتی که دارید خودتان به تنهایی سعی کنید تا مراحل ذکر شده را با کمک استاد راهنمای خود طی کنید و یا این که در صورت نیاز از خدمات موسسات علمی در این زمینه بهره مند شوید.

کلام آخر

بسیاری از دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی برای کوتاه کردن تعداد ترم های تحصیلی و زمان مورد نیاز برای فارغ التحصیلی در دوره های کارشناسی ارشد و یا دوره دکتری خود نیازمند خدمات موسسات علمی و پژوهشی هستند. دریفت این خدمات به طور حتم لازم خواهد بود تا شاهد برگزاری جلسه دفاع خود در موعد مقرر باشند و مجبور نباشند برای ترم های بعدی نیز در دانشگاه بمانند. در صورتی که شما هم قصد دارید شاهد فارغ التحصیلی خود در دوره تحصیلات تکمیلی و در دوره های ارشد و دکتری با توجه به تقویم آموزشی دانشکده باشید، بهتر است سعی کنید تا تلاش بیشتری برای اتمام کلیه مراحل پایان نامه نویسی در زمان های مذکور بنمایید.

به طور حتم ممکن است در مواردی نیاز داشته باشید تا از خدماتی مانند ویرایش و یا ویراستاری پایان نامه استفاده کنید تا بتوانید هر چه زودتر پایان نامه خود را برای تحویل به دانشکده و برگزاری جلسه دفاع آماده کنید. موسسه علمی پژوهشی سفیر در حد توان اماده همکاری با دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی برای کمک به اتمام پایان نامه های دانشجویی در موعد مقرر می باشد. این خدمات در قالب ویرایش پایان نامه، ویراستاری و ارائه کلیه خدمات مرتبط با پایان نامه های دانشجویی می باشد.

موسسه سفیر هم چنین آماده ارائه مشاوره های لازم در زمینه استخراج مقاله از پایان نامه های ارشد و دکتری در کلیه رشته های تخصصی دانشگاهی می باشد. در صورت نیاز می توانید برای آگاهی از این خدمات با کارشناسان موسسه تماس بگیرید تا اطلاعات لازم را در زمینه خدمات پایان نامه نویسی و استخراج مقاله isi از آن در اختیار شما قرار دهند.

نحوه تهیه کردن پاورپوینت دفاع از پایان نامه؟
نوشتن مقاله مروری با کمترین زمان و کمترین هزینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.