مقاله تحقیقی

خانه » مقاله » مقاله تحقیقی

مقاله تحقیقی همان طور که از نام آن پیدا است در ارتباط با مسائل تحقیقی نوشته می شود و با توجه به نوع تحقیق و یا روش تحقیقی مورد استفاده می تواند در بر دارنده نتایج علمی در موضوع و یا موضوعات خاص باشد.

در صورتی که با روش های تحقیق آشنا باشید شاید به خوبی می دانید که چگونه می توان به نتایج دلخواه در طول انجام پژوهش دست یافت. اما شاید با نحوه نگارش مقاله از روی نتایج به دست امده و یا چگونگی ارسال آن برای چاپ در مجلات معتبر در داخل و یا خارج از کشور آشنایی نداشته باشید. در این صورت موسسه علمی پژوهشی سفیر آماده است تا خدمات خود را در ارتباط با ترجمه مقالات تحقیقی و یا ارسال آن ها برای ژورنال های علمی به منظور چاپ سریع تر این مقالات در اختیار شما قرار دهد.

مقدمات نگارش مقاله تحقیقی چیست

قبل از این که شروع به نگارش یک مقاله تحقیقی بنمایید باید مقدمات نگارش آن را فراهم کنید. این مقدمات با انجام تحقیقات لازم برای نگارش مقاله شروع خواهد شد و پس از آن با تدوین مقاله به پایان خواهد رسید. البته این پایان کار نیست و باید مقاله خود را برای یک مجله علمی ارسال کنید تا امکان انتشار آن در داخل و یا خارج از کشور به وجود اید.

نگارش مقالات تحقیقی به چه صورت است؟

ما در ادامه به طور خلاصه به بررسی بخش های مختلف یک مقاله تحقیقی خواهیم پرداخت. توجه داشته باشید که این بخش ها باید هر یک در حجم مناسب نوشته شوند و به طور معمول بخش های ابتدایی و انتهایی کمتر از نیمی از حجم مقاله را تشکیل می دهند.

  1. مقدمه مقاله تحقیقی

برای نگارش مقاله تحقیقی باید با بخش بندی مناسب مقاله سعی کنید تا در ابتدا بخش مقدماتی مقاله را که در خود پیش زمینه تحقیقات انجام شده را در خود دارد تدوین کنید. در این بخش ممکن است که نتایج تحقیقاتی را که قبل از تدوین مقاله شما در مقالات دیگر به دست امده است را ذکر کنید و خواننده را با دلیل نیاز به انجام تحقیقات جدید آشنا کنید. این بخش گاهی با نام بخش مقدمه و گاهی با نام پیشگفتار شناخته می شود که البته تفاوتی بین این دو کلمه وجود ندارد. اما در هر صورت باید بدون پیچیدگی و به زبان ساده این بخش را بنویسید.

  1. بخش های میانی مقاله تحقیقی

در بخش های میانی مقاله خود باید سعی کنید تا روش های تحقیقی مورد استفاده را به طور مفصل مورد ارزیابی قرار داده و دلیل استفاده از این روش ها و نیز دقت تحقیقات خود را شرح دهید. هم چنین باید تلاش کنید تا ابزار مورد استفاده برای انجام تحقیقات (درصورت وجود) و یا نرم افزارها و سایر تجهیزاتی که ممکن است مورد استفاده قرار گرفته باشند و از جمله معادلات ریاضی حاکم بر روابط موجود و .. را ذکر کنید. این بخش ها به طور مفصل و دقیق باید بتوانند خواننده را با روش به دست اوردن نتایج تحقیقات مقاله آشنا کنند.

  1. بخش پایانی مقاله تحقیقی

بخش پایانی مقاله تحقیقی همان بخش نتیجه گیری آن می باشد و روشن است که در بردارنده نتایجی است که با استفاده از ابزار ذکر شده در بخش های میانی (که می تواند ابزار و تجهیزات فیزیکی و یا نرم افزاری باشد و یا معادلات ریاضی و سایر ابزار مورد استفاده برای تحقیق باشد) نتایج به دست امده را به طور جامع شرح می دهد.

نکاتی برای نگارش مقاله تحقیقی

باید توجه داشته باشید که اگر چه ما به طور خلاصه بخش های اصلی یک مقاله را برای شما شرح دادیم. اما نکات زیادی هستند که باید در ارتباط با مباحث فنی نگارش مقاله و یا حجم هر یک از بخش های ذکر شده در نظر داشته باشید و در صورتی که برای بار اول است که قصد نگارش مقاله را دارید بهتر است از نمونه مقاله های چاپ شده در رشته مرتبط با نگارش مقاله خود و یا موضوعات مشابه استفاده کنید تا بهتر با فضای حاکم بر این مقالات آشنا شوید.

چاپ مقاله تحقیقی

در نهایت باید مقاله خود را پس از تدوین برای چاپ به یکی از ژورنال های خارج از کشور و یا مجلاتی که در داخل کشور در حال پذیرش مقاله هستند ارسال کنید. یافتن این مجلات می تواند خود چالش دیگری باشد که در پیش پای دانشجویان کم تجربه وجود دارد. در صورت نیاز به مشاوره می توانید با اساتید خود و یا سایر افراد با تجربه برای ارسال مقالات خود مشورت کنید.

وقت خود را برای ارسال مقالات تحقیقی برای ژورنال هایی که امکان پذیرش آن را ندارند هدر ندهید تا بتوانید بازده بیشتری در چاپ مقالات نوشته شده با صرفه جویی در زمان داشته باشید.

خدمات چاپ مقالات تحقیقی

شما می توانید برای این که از مشکلات ذکر شده در بخش های قبل در امان بمانید از خدمات چاپ مقالات تحقیقی استفاده کنید که می تواند قدم به قدم شما را برای نگارش مقاله و انتشار آن در ژورنال های علمی مرتبط با موضوع انجام تحقیقات مقاله نزدیک کند.

کلام آخر

ما در این متن اشاره ای به مقاله تحقیقی کردیم و به بیان دلیل نیاز به چاپ و نشر این مقالات پرداختیم. هم چنین سعی کردیم تا بخش های اصلی آن ها را برای شما شرح دهیم و توصیه هایی برای چاپ آن ها در ژورنال های علمی در اختیارتان قرار دهیم. به طور حتم در صورتی که تجربه زیادی در چاپ مقالات تحقیقی نداشته باشید باید از مشورت دیگران مانند اساتید خود استفاده کنید تا بتوانید بهتر با فرایند ارسال و پذیرش این مقاله ها در ژورنال های علمی آشنا شوید.

شما هم چنین این امکان را دارید که با تماس با موسسه علمی پژوهشی سفیر راهنمایی های لازم را برای نگارش این مقالات و ارسال آن ها برای چاپ در ژورنال های علمی معتبر در خارج از کشور که در موضوع تحقیقی نگارش مقاله فعالیت می کنند دریافت کنید.

مقاله پژوهشی روانشناسی
مقاله پژوهشی چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.