افیلیشن چگونه نوشته می شود؟

خانه » مقاله » افیلیشن چگونه نوشته می شود؟

افیلیشن به عنوان یک اصطلاح کاربردی در محیط کاری و سازمانی، به معنای عضویت در یک گروه، تیم، سازمان، یا هر نهاد دیگری است که شما به آن متصل می‌شوید. این مفهوم در حوزه های مختلفی مانند حوزه تحصیلی، حوزه کاری، حوزه هنری، حوزه ورزشی و غیره، به کار می‌رود.

افیلیشن مقاله چیست؟ در محیط کاری، به معنای متصل شدن شما به یک سازمان یا شرکت است که شما در آنجا به عنوان یک عضو مشغول به کار می‌شوید. این مفهوم به عنوان یک معیار ارزیابی و اعتبارسنجی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال، می‌توانید افیلیشن های مختلف خود را در رزومه یا CV خود ذکر کنید تا نشان دهید که در حوزه کاری خود تجربه کافی و موفقیت‌های قابل توجهی دارید.

به طور کلی، افیلیشن یک ارتباط مهم بین شما و گروه یا سازمان مربوطه است که می‌تواند به شما در رشد شغلی و توسعه حرفه‌ای کمک کند. این ارتباط می‌تواند به عنوان یک پل ارتباطی بین شما و دیگران نیز عمل کند و به شما کمک کند که در حوزه کاری خود بیشتر بشناسید و بهترین فرصت‌های شغلی را به دست آورید.

افیلیشن
افیلیشن

نحوه نوشتن افیلیشن در مقاله

در نوشتن مقالات علمی و تحقیقاتی، افیلیشن یا عضویت در سازمان‌ها، موسسات، گروه‌های تحقیقاتی و غیره، بخش مهمی از مشخصات نویسندگان مقاله است. در این بخش، باید اطلاعات دقیقی درباره سازمان یا گروه مورد عضویت نویسنده ذکر شود. در ادامه به نحوه نوشتن این بخش در مقالات علمی و تحقیقاتی پرداخته می‌شود :

اجزای افیلیشن توضیحات
نام سازمان ابتدا باید نام سازمان یا گروهی که نویسنده به آن متصل است، به صورت دقیق و کامل درج شود.
آدرس سازمان پس از نام سازمان، آدرس سازمان شامل شهر، کشور و کد پستی نیز باید درج شود.
نوع عضویت در این بخش باید نوع عضویت نویسنده در سازمان را به صورت دقیق مشخص کنید، برای مثال آیا نویسنده عضو کامل، همکار، دانشجوی کارشناسی، دکتری و غیره در این سازمان است؟
پست سازمانی در این بخش باید پست سازمانی نویسنده در سازمان را ذکر کنید، برای مثال مدیر ارشد، مدیر پژوهش، مشاور، کارشناس تحقیقاتی و غیره.
تاریخ عضویت در این بخش باید تاریخی که نویسنده به عضویت در سازمان پیوسته است، ذکر شود.
شماره تماس در این بخش باید شماره تماس نویسنده در سازمان یا گروه مورد عضویت، به همراه شماره داخلی در صورت وجود، ذکر شود.
ایمیل در این بخش باید ایمیل نویسنده در سازمان یا گروه مورد عضویت، ذکر شود.
شناسه‌های یکتا در بعضی موارد، سازمان‌ها و گروه‌ها شناسه‌های یکتایی را برای اعضای خود اختصاص می‌دهند. در این صورت، شناسه نویسنده نیز باید در افیلیشن مقاله ذکر شود.
ترتیب نویسندگان در مقالاتی که چند نویسنده دارند، باید ترتیب نویسندگان به دقت مشخص شود. در این صورت، باید به ترتیب از اولین نویسنده شروع کرده و با ذکر افیلیشن هر کدام از نویسندگان ادامه داد.
افیلیشن‌های تکراری در بعضی موارد، نویسندگان چندین افیلیشن در چندین سازمان مختلف دارند. در این صورت، هر یک از این افیلیشن‌ها باید در مقاله ذکر شود.
تغییرات در افیلیشن در برخی موارد، افیلیشن یک نویسنده قبل از چاپ مقاله، تغییر می‌کند. در این صورت، باید افیلیشن جدید به جای قبلی درج شود.

در کل، هدف افیلیشن در مقالات علمی و تحقیقاتی، ارائه اطلاعات دقیق و کامل درباره نویسنده و عضویت او در سازمان‌ها و گروه‌های تحقیقاتی است. با رعایت این نکات، افیلیشن در مقالات به عنوان یک مشخصه مهم نویسنده در اختیار خوانندگان قرار می‌گیرد.

افیلیشن دانشگاه آزاد

دانشگاه آزاد از مهمترین دانشگاه‌های کشور محسوب می‌شود و دانشجویان بسیاری در آن تحصیل می‌کنند. به همین دلیل، افیلیشن دانشگاه آزاد در مقالات علمی و تحقیقاتی نیز بسیار مهم است.

افیلیشن دانشگاه آزاد به عنوان عضویت نویسنده در این دانشگاه در مقالات ذکر می‌شود. این اطلاعات مهم به خصوص برای نویسندگانی است که در دانشگاه آزاد تدریس می‌کنند و یا محققانی که با این دانشگاه همکاری دارند.

در نوشتن افیلیشن دانشگاه آزاد در مقالات، به نکات زیر باید توجه شود :

نکات مهم در نوشتن افیلیشن دانشگاه آزاد در مقالات توضیحات
درج نام دقیق دانشگاه نام دانشگاه باید به طور کامل و دقیق در مقاله ذکر شود و هیچ گونه خلافی در اسم دانشگاه مجاز نیست.

 

نام دانشکده و گروه تحقیقاتی در صورتی که نویسنده در یک دانشکده خاص در دانشگاه آزاد تدریس می‌کند یا در یک گروه تحقیقاتی در این دانشگاه فعالیت می‌کند، باید این اطلاعات نیز در افیلیشن ذکر شود.
درج نام شهر و کشور در افیلیشن دانشگاه آزاد، شهر و کشوری که دانشگاه در آن قرار دارد نیز باید ذکر شود.
ترتیب نویسندگان در صورتی که چند نویسنده در یک مقاله دارید، ترتیب نویسندگان باید به دقت مشخص شود و با ذکر افیلیشن هر کدام از نویسندگان ادامه داده شود.
افیلیشن‌های تکراری در صورتی که یک نویسنده در چند دانشگاه آزاد عضویت هست، باید برای هر دانشگاه آفیلیشن مجزا در نظر گرفته شود و در تمامی مقالات که به وسیله آن نویسنده شرکت کرده، این افیلیشن‌ها باید ذکر شوند.
درج شماره تماس و ایمیل در افیلیشن دانشگاه آزاد، شماره تماس و ایمیل نویسنده نیز می‌تواند درج شود.
تغییر افیلیشن در صورتی که نویسنده قبل از ارسال مقاله عضویت خود را در دانشگاه آزاد تغییر داده است، باید افیلیشن جدید نیز در مقاله اعمال شود.

در کل، درج افیلیشن دانشگاه آزاد در مقالات علمی به عنوان یک مهمانه مهم به نویسنده‌ها کمک می‌کند تا از تعاملات علمی خود با این دانشگاه بازگو کنند و به دانشگاه و نویسندگان دیگر این اجازه را می‌دهد که با همکاری‌های جدید به موضوعات پژوهشی و آموزشی پیشروی کنند.

افیلیشن به انگلیسی

افیلیشن به معنای انجام فعالیت‌ها و پروژه‌هایی است که به عنوان عضو یا عضویت در یک سازمان، انجمن، گروه یا شبکه انجام می‌شود. در حالت کلی، Affiliation به معنای ارتباطاتی است که فرد یا سازمان با دیگر افراد یا سازمان‌ها برقرار می‌کند و به منظور توسعه و افزایش ارتباطات و همکاری بین آن‌ها صورت می‌گیرد.

در مقالات علمی و تحقیقاتی، افیلیشن به عنوان ارجاع به نام سازمان، دانشگاه، یا سازمان دیگری که نویسنده متعلق به آن است، استفاده می‌شود. به عنوان مثال، در بخش Affiliation یک مقاله علمی، نام دانشگاه، بخش، یا شرکتی که نویسنده در آن کار می‌کند، ذکر می‌شود.

در ارتباط با نوشتن افیلیشن به انگلیسی، معمولاً در بخش Affiliation یک مقاله، کتاب، یا اثر دیگر، نام نویسندگان و سازمان‌هایی که آن‌ها عضو هستند، ذکر می‌شود. برای نوشتن افیلیشن به انگلیسی، معمولاً از عباراتی مانند “Affiliations”، “Affiliated with”، “Department of”، “School of”، “Institute of” و “Center for” استفاده می‌شود.

به طور کلی، هدف از نوشتن افیلیشن به انگلیسی، برقراری ارتباط با سازمان‌ها و افراد مرتبط با یک نویسنده، تحقیقات یا پروژه است. این اطلاعات به خوانندگان کمک می‌کند تا متوجه شوند که نویسنده با چه سازمان‌ها و افرادی در ارتباط است و می‌تواند به توضیحات ا…ضافه شده در اثر او، اعتماد بیشتری داشته باشند. همچنین، این اطلاعات می‌تواند به عنوان مرجعی برای ارجاع به نویسنده و تحقیقات او در دسترس دیگران قرار گیرد.

برای نوشتن افیلیشن به انگلیسی، بهتر است از یک الگوی مشخص پیروی کرد. در این الگو، نام نویسنده، سازمانی که در آن عضو است، و دیگر جزئیات مرتبط با Affiliation ، به ترتیب زیر ذکر می‌شوند :

  1. نام نویسنده
  2. نام سازمان
  3. شهر
  4. کشور

در این الگو، شماره 1 به نام نویسنده، شماره 2 به نام سازمان، شماره 3 به شهر سازمان و شماره 4 به کشور سازمان اشاره دارد. به عنوان مثال :

  1. John Smith
  2. Department of Biology
  3. University of Toronto
  4. Canada

در این مثال، جان اسمیت عضو دانشگاه تورنتو است که در بخش زیست‌شناسی فعالیت می‌کند. سازمانی که وی در آن عضو است، دانشگاه تورنتو است که در شهر تورنتو و کشور کانادا واقع شده است.

در نهایت، برای نوشتن Affiliation به انگلیسی، باید به دقت از نام سازمان و جزئیات دیگر استفاده کرد تا خوانندگان بتوانند به راحتی اطلاعات مربوط به نویسنده و تحقیقات او را پیدا کنند.

نمونه افیلیشن

نمونه‌ای از افیلیشن در یک مقاله علمی می‌تواند به شکل زیر باشد:

John Doe

Department of Biology, University of California, Los Angeles, CA, USA

Email: johndoe@ucla.edu

در این مثال، John Doe نویسنده‌ی مقاله است و افیلیشن او، دانشگاه کالیفرنیایی در لوس آنجلس، واحد زیست‌شناسی است. اطلاعات تماس او نیز در پایان Affiliation ذکر شده است.

در موارد دیگری نیز ممکن است افیلیشن شامل اطلاعات بیشتری باشد. به عنوان مثال:

Mary Smith

Department of Psychology, University of Oxford, Oxford, UK

Centre for Cognitive Neuroscience, University of Oxford, Oxford, UK

Email: marysmith@ox.ac.uk

در این مثال، Mary Smith دارای دو افیلیشن است. اولی بیانگر دانشگاه اوست و دومی به مؤسسه مرتبط با تحقیقات او اشاره دارد. اطلاعات تماس او نیز در پایان افیلیشن ذکر شده است.

جمع بندی

در کل، افیلیشن به معنی برقراری ارتباط یا همکاری با یک فرد یا سازمان است. در مقالات علمی، افیلیشن معمولاً شامل نام دانشگاه، مؤسسه، گروه، تیم و یا سازمانی است که نویسنده در آن عضویت دارد و به این شکل نشان می‌دهد که او از کجا می‌آید و در کدام محیط تحقیقاتی فعالیت می‌کند. علاوه بر نام این موسسات، شماره تلفن، پست الکترونیکی و یا سایر اطلاعات تماس نیز معمولاً در پایان افیلیشن قرار می‌گیرد. افیلیشن در مقالات علمی اهمیت بسیاری دارد، زیرا نویسنده‌ها با ذکر آن، به مخاطبان خود اعتبار بیشتری می‌بخشند و به راحتی قابل تأیید هستند.

نحوه استخراج کتاب از پایان نامه چگونه میباشد؟
پوستر مقاله چگونه تهیه می شود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.