مقاله‌ نویسی برای اپلای به صورت تضمینی و فوری

خانه » مقاله » مقاله‌ نویسی برای اپلای به صورت تضمینی و فوری

مقاله‌ نویسی برای اپلای و همچنین خرید مقاله برای اپلای باید به صورت تضمینی و فوری باشد. تا به حال به این فکر کردید که برای مهاجرت تحصیلی و اپلای کردن در هر کدام از دانشگاه‌های خارجی چه کارهایی باید انجام دهید؟ چطور دانشگاه مقصدتان را انتخاب کنید و از مقررات پذیرش دانشجو مطلع شوید؟

مقاله های اپلای برای ورود به دانشگاه ها، کارهای تحقیقاتی و بسیاری از فرصت های شغلی بسیار مهم هستند. یک مقاله درست و حرفه ای می تواند نشان دهنده مهارت ها و توانایی های فرد باشد و در برخی موارد می تواند تفاوت بین قبول و رد شدن در یک فرصت مشخص باشد.

مقاله برای اپلای
مقاله برای اپلای

اصلاً می‌دانید برای پذیرش و اخذ بورسیه یا فاند تحصیلی چطور باید رزومه‌تان را تقویت کنید؟ حتما ً تا به حال به این نکته رسیده‌اید که مقاله‌ نویسی برای اپلای در خیلی از دانشگاه‌های معتبر کشورهای مختلف یک عامل اساسی برای پذیرفته شدن است. نوشتن مقاله isi و نوشتن مقاله jcr برای اپلای کردن و مهاجرت تحصیلی و بورسیه گرفتن در موسسه علمی پژوهشی سفیر به صورت تضمینی انجام می شود.

شاید شنیده باشید که خیلی از دانشجوهای رشته‌های فنی و مهندسی و یا پزشکی حتی بدون داشتن مقاله هم برای بعضی دانشگاه‌ها اپلای کرده و پذیرفته شده‌اند، اما اگر از یک مشاوره مناسب مثل مشاوره موسسه علمی پژوهشی سفیر استفاده کنید متوجه می‌شوید که بهترین روش برای درخواست مهاجرت تحصیلی، مقاله‌ نویسی برای اپلای و تقویت رزومه است. اولین قدم برای اقدام به مقاله‌نویسی مشاوره با یک موسسه مجرب و بررسی عواملی است که امکان دارد مانع پذیرش شود مثل داشتن معدل پایین یا گپ تحصیلی که هر کدام می‌تواند درصد شانس پذیرش را کاهش دهد.

بنابراین با در نظر گرفتن همه جنبه‌های مختلف به این نتیجه می‌رسیم که اپلای بدون مقاله مثل زنبور بی عسل بی‌فایده است و مقاله‌ نویسی برای اپلای تاثیر زیادی در پذیرش دارد. پس وقت آن رسیده که یاد بگیریم چطور برای اپلای کردن مقاله بنویسیم.

مقاله‌ نویسی برای اپلای
مقاله‌ نویسی برای اپلای

6 نکته کلیدی در نوشتن مقاله اپلای

  • اولین موردی که در نوشتن یک مقاله اپلای باید در نظر گرفته شود، تأکید بر تجربیات و مهارت های شخص است. در واقع، مهم است که به طور خلاصه به تجربیات شما در زمینه های مختلف اشاره کنید.
  • مطالب باید به صورت یکپارچه و مرتبط با هم باشند. می توانید از تکنیک هایی مانند ایجاد بند ها و پاراگراف های مرتبط استفاده کنید تا محتوایتان مرتب و سازمان یافته باشد.
  • استفاده از زبان ساده و قابل درک برای خواننده مقاله بسیار مهم است. برای این کار، بهتر است از اصطلاحات تخصصی و جملات پیچیده خودداری کنید.
  • برای جلب توجه خواننده، می توانید از مثال ها و تصاویر استفاده کنید تا ایده های خود را به طور واضحی بیان کنید.
  • در پایان مقاله، باید یه دلیل برای ارسال مقاله و هدفی که از ارسال آن دارید اشاره کنید. بهتر است اهداف شما را برای شغل مورد نظر یا دانشگاه روشن کنید.
  • چک کردن و ویرایش مقاله به معنایی می شود که شما دوباره متن را بررسی کنید تا از اشتباهات گرامری جلوگیری کنید.
چگونه اپلای کنیم
چگونه اپلای کنیم

چگونه اپلای کنیم

اگر می‌خواهید مقاله برای تحصیل در خارج را اپلای کنید، مراحل زیر را دنبال کنید :

مرور مقاله: ابتدا مقاله مورد نظر خود را برای اپلای مرور کنید. مطمئن شوید که موضوع مقاله در حوزه تحقیقاتی شما قرار دارد و به درستی مطالعه شده است.

بررسی دانشگاه: دانشگاه انتخاب شده برای ارسال مقاله باید با حوزه تحقیقاتی شما مرتبط باشد. همچنین، باید محتوای دانشگاه را مورد بررسی قرار داده و شرایط ارسال مقاله را در سایت دانشگاه مورد نظر بررسی کنید.

آماده سازی مقاله: پس از بررسی مقاله و دانشگاه، مطمئن شوید که مقاله شما برای ارسال آماده است. در این مرحله، باید مطمئن شوید که تمامی قسمت‌های مقاله مانند چکیده، متن، مراجع و جداول و نمودارها به درستی تهیه شده و قالب‌بندی شده‌اند.

ارسال مقاله: بعضی از دوستان هم میگویند با نوشتن مقاله چگونه اپلای کنیم؟ پس از آماده سازی مقاله، باید آن را از طریق سایت دانشگاه ارسال کنید. در این مرحله، شما باید اطلاعات مربوط به مقاله را وارد کرده و مقاله را بارگذاری کنید.

پیگیری وضعیت: بعد از ارسال مقاله، شما می‌توانید وضعیت مقاله خود را از طریق سایت دانشگاه پیگیری کنید. برخی از دانشگاه ها ممکن است نیاز به اصلاحات در مقاله داشته باشند و به شما اطلاع دهند که چه تغییراتی باید اعمال کنید. در نهایت، اگر مقاله شما پذیرفته شد نیاز به ویرایش داشت، شما به عنوان نویسنده مسئول برای انجام تغییرات نهایی و ارسال مجدد مقاله هستید.

نحوه مقاله نویسی برای اپلای

بسیاری از دانشگاه‌های خارجی برای پذیرش، روی داشتن مقاله تاکید زیادی دارند و در این مقاله‌ها هم باید حتماً استانداردهایی رعایت شوند. به طور کلی مقاله برای اپلای باید ISI باشد اما یک سری قوانین و مقررات در هر دانشگاهی وجود دارد که بهتر است زمان شروع مقاله‌ نویسی برای اپلای، به این موارد توجه کرد. مثلاً اینکه آیا مقاله‌های داخلی را هم در تعیین رتبه برای پذیرش قبول می‌کنند یا نه؟ از دیگر خدمات دپارتمان سفیر نوشتن مقاله برای بورسیه و فاند تحصیلی می باشد.

مقاله برای تحصیل در خارج

دیگر اینکه باید توجه داشته باشید که این مقالات به طور دقیق مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرند و از جنبه‌های مختلف بازبینی می‌شوند و در صورتی که موضوع مقاله جدید نبوده، در راستای ارائه یک مطلب علمی نوین نباشد از لحاظ ساختار کیفی از استاندارد قابل قبولی برخوردار نباشد و یا در بخش‌هایی از آن از دستاوردهای مقالات دیگران استفاده شده باشد بدون آنکه به مرجع آن اشاره شود، بلافاصله رد می‌شود.

مقاله برای تحصیل در خارج
مقاله برای تحصیل در خارج
سبک مقاله

در مقاله‌ نویسی برای اپلای به این موضوع هم باید دقت کنید که چنانچه از نوع مقالات مورد قبول دانشگاه مقصد اطلاع دارید؛ سعی کنید تا همان سبک مقاله را با توجه به استانداردهای نگارشی آن بنویسید.

زمان

نکته دیگر آنکه به زمان خیلی دقت کنید. همیشه برای ثبت نام و ارائه مقاله به مجلات مختلف زمان مشخصی اعلام می‌شود، پس از آن هم یک زمان نسبتاً طولانی برای داوری و اعلام نتیجه پذیرش یا رد مقاله، زمان لازم است.

همیشه پیش از مقاله‌ نویسی برای اپلای، با موسسه علمی پژوهشی سفیر یا دانشگاه مقصد تماس گرفته و از داشتن زمان کافی برای اپلای کردن مطمئن شوید سپس اقدام به نوشتن مقاله کنید.

انواع مقاله نویسی برای اپلای

مقاله‌ها بسته به موضوع، شیوه نوشتن، نوع و اعتبار مجله‌ای که در آن چاپ می‌شوند و قوانین مختلف نگارشی دسته‌بندی می‌شوند. این مقاله‌ها هم می‌توانند جزء دسته مقاله‌های بین‌المللی باشند و هم جزء گروه مقاله‌های داخلی.

بهتر است با انواع این مقاله‌ها و سبک نگارش و اعتبار هر کدام از آنها آشنا شوید تا در صورت امکان مقاله نویسی برای اپلای کردن در یک دانشگاه خاص، با در نظر گرفتن راهنمایی‌های موسسه علمی پژوهشی سفیر نوع مقاله‌ای که قرار است بنویسید را انتخاب کنید. البته توجه داشته باشید که در موقع نوشتن مقاله برای مهاجرت هم به درجه علمی و توانایی خودتان توجه کنید و هم به اینکه دانشگاه دلخواهتان چه مقاله‌هایی را قبول می‌کند.

انواع مقاله نویسی برای اپلای
انواع مقاله نویسی برای اپلای

مقاله‌ نویسی ISI برای اپلای

آی اس آی که یک موسسه اطلاعات علمی است، به عنوان یک پایگاه داده جامع است که اطلاعات مربوط به مقاله‌های چاپ شده و مجلات علمی و معتبر سراسر دنیا را نگهداری می‌کند. به این منظور که با رتبه‌بندی مقالاتی که دانشجویان، اساتید و پژوهشگران در تمام دنیا می‌نویسند؛ بتواند آنها را ترغیب کند تا هر چه بیشتر نتایج تحقیقات و مشاهدات خود را در اختیار همه مردم دنیا قرار بدهند و همچنین سعی کنند تا برای به دست آوردن رتبه برتر ISI و چاپ مقالاتشان در مجلات بسیار معتبر، روز به روز به تلاش خود اضافه کرده و به اعتبار و ارزش دستاوردهای علمی خود بیافزایند.

هر ساله این موسسه در حدود دوهزار مجله را بازبینی می‌کند و آنهایی را که از نظر استانداردها و اعتبار علمی مورد تایید باشند را به بانک اطلاعاتی خود اضافه می‌کند و معمولاً فقط ده درصد مجلات تایید می‌شوند و مجله‌های قبلی هم اگر دیگر استانداردها را رعایت نکرده باشند؛ از لیست حذف می‌شوند چون به طور مداوم بررسی می‌شوند. موسسه ISI هر سال یک گزارش منتشر می‌کند و در آن رتبه ژورنال‌های مختلف را اعلام می‌کند.

پس اگر قصد دارید که مقاله‌ نویسی برای اپلای انجام دهید و این مقاله از نوع ISI هم باشد؛ به این نکته باید دقت کنید که با وجود اینکه مقالات ISI معتبرترین نوع مقاله‌ها بوده و می‌تواند شانس شما را برای پذیرش دانشگاه یا اخذ بورسیه افزایش دهد، اما باید کاملا ً خیالتان از بابت مجله‌ای که مقاله شما را چاپ می‌کند راحت باشد که اولا ً رتبه‌بندی معتبر از موسسه ISI داشته باشد، ثانیاً در طول مدتی که منتظر پذیرش و چاپ آن هستید، این رتبه‌بندی تغییر نکند و زحمات شما برای نوشتن مقاله هدر نرود.

مقاله‌ نویسی ISC برای اپلای

موسسه‌ای است در ایران که به عنوان قطب علمی برتر جهان اسلام، قصد دارد تا با اعتبار بخشیدن به تحقیقات علمی مسلمانان سعی کند تا در عرصه‌های بین‌المللی، باعث پیشرفت دستاوردهای علمی پژوهشگران شود. یکی از مهم‌ترین اهداف این موسسه آن است که همکاری بین محققان و دانشمندان کشورهای اسلامی با مراکز علمی برتر در دنیا بیشتر شود. این موسسه در شیراز و بوسیله مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری تاسیس شده و در مقام یک پایگاه داده، مجله‌های علمی کشورهای اسلامی را تجزیه و تحلیل می‌کند. پنجاه و هفت کشور عضو موسسه ISC هستند و ژورنال‌هایشان بر اساس معیارهای علمی معتبر بررسی و رتبه‌بندی می‌شوند.

عده‌ای چاپ مقالاتشان در مجله‌هایی که رتبه ISC دارند را به این دلایل بهتر میدانند که:

عده‌ای چاپ مقالاتشان در مجله‌هایی که رتبه ISC دارند را به این دلایل بهتر میدانند که: اولاً هزینه چاپ مقاله در این مجلات نسبت به مجلات ISI کمتر است. دومین دلیل آن است که چاپ شدن مقاله در این مجلات خیلی زودتر از مجلات علمی پژوهشی یا علمی ترویجی انجام می‌شود و لازم نیست مدتی طولانی در انتظار چاپ بمانند. محققان سومین دلیل را هم اینطور بیان می‌کنند که امکان چاپ مقالات در مجلات ISC خیلی بیشتر از ISI است و به همین ترتیب ممکن است شانس نویسنده برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد، دکترا و یا حتی یک فرصت شغلی، خیلی بیشتر شود در حالی که بیشتر مقالات برای چاپ در مجلات ISI رد می‌شوند.

مقاله‌ نویسی ISC برای اپلای
مقاله‌ نویسی ISC برای اپلای

مقاله‌های علمی پژوهشی

مقاله‌های علمی پژوهشی که اساسشان بر پایه تحقیق و پژوهش درباره یک موضوع نو و جدید است مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار می‌گیرد. نکته بسیار مهم در مورد این مقالات نو بودن آن است. اصالت و ابداع در میان اصول مقاله‌های علمی پژوهشی، حرف اول را می‌زند به این معنی که پژوهشگران حتماً باید موضوعی را برگزینند که برای اولین بار انتخاب شده باشد، یعنی محقق باید سعی کند تا در هر رده علمی که فعالیت می‌کند موضوعی نو را مورد پژوهش قرارداده و در شاخه علمی مورد تحقیق، یک ابداع، نتیجه‌گیری جدید و یا رویکرد نوین ارائه دهد.

برای مهاجرت چه نوع مقاله ای لازم است؟
برای مهاجرت چه نوع مقاله ای لازم است؟

برای اپلای چه نوع مقاله ای لازم است؟

همانگونه که در بخش نوشتن مقاله برای بورسیه و بهترین روش نوشتن مقاله برای مهاجرت خدمتتان گفتیم، مقاله نویسی برای اپلای در دانشگاه های خارج از کشور، مقاله isi کلوز اکسس لازم میباشد.

برای اپلای چند مقاله لازم است؟

برای اپلای در دانشگاه های خارجی معمولا یک مقاله لازم است. بعد از مقاله نویسی برای اپلای در دانشگاه های خارجی دیگر نگران تکلیف نباشید. چون موسسه سفیر خدمات انجام تکلیف دانشجویی به انگلیسی (اساینمنت) را به صورت کاملا تخصی فراهم آورده است.

مقاله‌های علمی ترویجی

نویسندگان این نوع مقاله‌ها که هدفشان بالا بردن سطح دانش خوانندگان مجلاتشان است، سعی می‌کنند تا به ترویج هر کدام از شاخه‌های علوم کمک کنند. کسانی که مقالات علمی ترویجی می‌نویسند معمولاً خودشان تحقیقات و مشاهدات علمی را انجام نداده‌اند بلکه با جمع‌آوری دستاوردهای علمی جدید، این مقاله‌ها را به صورت تألیف، مرور، تحلیل و یا ترجمه می‌نویسند. مقالات علمی ترویجی را می‌توان به صورت خلاصه کردن یا استنتاج مقالات علمی و یا به شکل تفسیری جدید از مقاله‌ها و تحقیقات قبلی ارائه کرد.­

اگر قصد دارید که مقاله‌ نویسی برای اپلای را به سبک مقالات علمی ترویجی انجام دهید کاملاً حواستان را جمع کنید و ببینید که آیا دانشگاه مورد نظر شما این نوع مقالات را می‌پذیرد یا خیر؟ زیرا از نظر اعتبار علمی مقالات ISI، مقالات علمی پژوهشی و ISC معتبرتر از مقاله‌های علمی ترویجی به حساب می‌آیند.

از میان انواع مقاله‌های علمی ترویجی، آنهایی که از نوع تحلیلی هستند اعتبار بیشتری دارند و ممکن است از طرف بعضی دانشگاه‌ها هم پذیرفته شوند اما چون در مقاله‌های علمی ترویجی، بیشتر سعی می‌کنند تا در یک محدوده زمانی مشخص، یک موضوع و یا دستاوردهای علمی قبلی را بررسی کرده و با خلاصه کردن، تحلیل، استنتاج، ترجمه، تفسیر و تحلیل آنها مقاله جدیدی بنویسند؛ خیلی از نظر علمی مورد تأیید بعضی دانشگاه‌ها قرار نمی‌گیرند و چنانچه می‌خواهید از این مقالات برای تقویت رزومه خود استفاده کنید حتماً از مقررات دانشگاه مقصد مطلع شوید یا با مشاورین موسسه علمی پژوهشی سفیر مشورت کنید.

مقاله‌های علمی ترویجی
مقاله‌های علمی ترویجی

مقاله‌های کنفرانسی

این مقاله‌ها در کنفرانس‌ها ارائه می‌شوند و معمولاً هم تمام مقاله‌های ارسال شده و البته پذیرفته شده در کنفرانس چاپ هم می‌شوند. مقاله‌های کنفرانسی که تحقیقی پژوهشی هستند با تلاش یک یا چند نویسنده و محقق نوشته می‌شوند. در کنفرانس‌ها شیوه کار به این صورت است که دارنده مقاله بعد از ثبت نام و پرداخت هزینه، در موعد مقرر مقاله را ارسال می‌کند و بعد از داوری و پذیرش، آن مقاله در کنفرانس ارئه و اغلب چاپ هم می‌شود. با اینکه چاپ مقاله‌های کنفرانسی خالی از اعتبار نیست اما قطعاً اهمیت و اعتبار آن به اندازه مقاله‌های ژورنالی نیست.

بعید است که دانشگاه‌های زیادی مقالات کنفرانسی را به عنوان رزومه‌ای قوی برای پذیرش دانشجو و یا عاملی برای اعطای بورسیه تحصیلی در نظر بگیرند. بنابراین اگر از سبک مقاله کنفرانسی جهت مقاله‌ نویسی برای اپلای استفاده می‌کنید حتماً از قابل قبول بودن آن در دانشگاه مورد نظرتان اطمینان پیدا کنید.

هدف از نوشتن مقاله‌ علمی پژوهشی برای اپلای

هدف از نوشتن مقاله‌های علمی پژوهشی کمک به پیشرفت علمی بشر، ارائه طرح‌هایی که زمینه را برای تحقیقات جدید فراهم کند و یا روش‌های مطالعاتی و مشاهدات جدید است. حتی در مواردی هم امکان دارد که موضوع مورد بررسی نو نباشد؛ اما حتماً پژوهشگر از زاویه جدیدی آن را مورد تحقیق قرار داده تا به عنوان مقاله علمی پژوهشی تایید شود. بیشتر اساتید دانشگاه، دانشجویان و پژوهشگران سعی می‌کنند مقالات خود را در این‌گونه مجلات چاپ کنند.

اما کسانی که هدفشان از چاپ، مقاله‌ نویسی برای اپلای در دانشگاه‌های خارجی است، باید کاملاً تحقیق کنند و مطمئن شوند که آیا مقاله‌های علمی پژوهشی داخل کشور رتبه‌ای برای آنها در هنگام اپلای محسوب می‌شود یا خیر؟ اگر این مقاله‌ها قابل قبول نباشند؛ وقت گرانبهای آنها هدر رفته است، چراکه نه تنها زمان زیادی برای تحقیق و نوشتن مقاله صرف می‌شود بلکه چاپ مقاله در یک مجله علمی پژوهشی هم به زمان قابل توجهی نیاز دارد و اگر مورد پذیرش دانشگاه مقصد هم نباشد که مشخص است چقدر وقت و انرژی آنها به باد رفته و حتی ممکن است موجب یأس و ناامیدی هم شود.

نوشتن مقاله jcr برای اپلای

نوشتن مقاله jcr جی سی آر برای اپلای در دانشگاه های کشور های مختلف از جمله امریکا، کانادا، قبرص ، ترکیه، آلمان، اروپا و انگلیسی از اهیمت بالایی برخوردار می باشد. موسسه سفیر مفتخصر است این خدمت را به صورت تخصصی برای شما در کمترین زمان به صورت کاملا تضمینی انجام می دهد.

خرید مقاله برای اپلای

حتماً برایتان پیش آمده که در گذر از راسته کتاب‌فروشان با جار زدن‌ها و ترغیب مردم به خرید مقاله و پروپوزال مواجه شوید. متاسفانه امروزه عده زیادی برای اپلای کردن در دانشگاه‌های مختلف مخصوصاً در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و همینطور دریافت بورسیه تحصیلی، مقاله برای اپلای را می‌خرند و جالب اینجاست که بازار فروش انواع مقاله بسیار داغ بوده و اتفاقاً ویترین رنگارنگی هم دارد و خریدار به راحتی موضوع متناسب با رشته تحصیلی خود را سفارش داده و بعد از پرداخت مبلغی در ازای جایگاه نویسنده، مقاله را داغ داغ تحویل می‌گیرد. حتی بعضی از این فروشندگان خودشان زحمت چاپ مقاله در مجله‌های مختلف را هم می‌کشند و قطعاً می‌دانید که نرخ چاپ، برای هر ژورنالی بستگی به اعتبار آن متفاوت است.

خرید مقاله برای اپلای
خرید مقاله برای اپلای

شما فقط با داشتن رزومه خوب می توانید برای دوره های فوق لیسانس و دکتری خارج از کشور اقدام کنید. به همه دانش آموزان نمرات بالا، نمرات خوب در آزمون های زبان انگلیسی و آزمون های GRE ارائه می شود. اگر می خواهید از سایر متقاضیان متمایز شوید، باید سوابق تحصیلی داشته باشید. یک مقاله علمی نمونه خوبی از تجربه تحقیقاتی شماست.

خرید مقاله برای اپلای
خرید مقاله برای اپلای

اگر دانشجوی مقطع کارشناسی هستید و می خواهید در مقطع کارشناسی ارشد اقدام کنید، داشتن مقاله در یک مجله علمی معتبر و چندین مقاله در کنفرانس های بین المللی شانس پذیرش شما را افزایش می دهد. اساتید انتظار زیادی از دانشجویان مقطع کارشناسی ندارند، بنابراین با ارائه خوب این یادداشت ها، فایلی متفاوت از سایر دانشجویان خواهید داشت. بسیاری از دانشجویان این دوره مقالات ISI را خریداری می کنند. متأسفانه این انشاها روی رزومه دانشجویان تأثیر منفی می گذارد زیرا دانشجوی مقطع کارشناسی نمی تواند مقاله ISI بنویسد. البته در برخی از دانشگاه ها دانشجویان با حمایت اساتید می توانند به این توانایی دست یابند، اما این توانایی را نمی توان به همه دانشجویان تعمیم داد. مقاله ISI در سطح بالاتری قرار دارد و دستیابی به آن حداقل 4 سال طول می کشد. هنگامی که دانشجویی این مقاله را در رزومه خود دارد، اساتید متوجه می شوند که برنامه جعلی است. با توجه به برخی از سؤالات بخش روش تحقیق و نتایج، ممکن است به این نتیجه برسند که این مقاله حاصل کار یک دانشجو نیست.

دانشجویان فارغ التحصیل شانس بیشتری برای نوشتن مقالات ISI و همچنین مقالات کنفرانسی دارند زیرا در حال کار بر روی پایان نامه هستند. آنها می توانند مقالات زیادی را در عرض 1 سال با کمک استاد راهنما ارسال کنند. بنابراین از دانشجویان تحصیلات تکمیلی انتظار نمی رود که بیش از 1 مقاله علمی در مجلات معتبر منتشر کنند. اما همیشه دانشجویانی هستند که با بیش از 3 شغل به جلسه مصاحبه می آیند. شما باید برای سوالاتی که در مورد چیزهایی که آموخته اید از شما پرسیده می شود آماده باشید.

بدیِ خرید مقاله

بدیِ خرید مقاله به جز کلاهبرداری و جنبه اخلاقی آن، این است که در خیلی از موارد هنگام دفاع از این مقالات، استاد متوجه می‌شود که دانشجو خودش این مقاله‌ها را ننوشته و در خیلی از موارد باعث شده تا بورسیه تحصیلی دانشجو را قطع کرده و یا حتی دانشجو را اخراج کنند.

خرید مقاله اپلای
خرید مقاله اپلای

گاهی به خواست استاد لازم می‌شود که دانشجو شروع به نوشتن ریسرچ پروپوزال و یا مقاله دیگری کند که در اینجا هم تفاوت در شیوه نوشتن مقاله و درک مطالب و همینطور ارزش علمی آن نشان می‌دهد که مقاله‌های قبلی را خود دانشجو ننوشته و باز هم دردسرهایی از قبیل قطع فاند تحصیلی یا اخراج به وجود می‌آید. اگر قصدتان مقاله‌ نویسی برای اپلای در یک دانشگاه معتبر است از فکر خرید مقاله منصرف شوید.

تاثیر مقاله در اپلای

برای اپلای کردن در هر دوره تحصیلی در دانشگاه‌های خارجی یک سری قوانین متفاوت وجود دارد. مثلاً برای دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد ضرورتی برای نوشتن مقاله نیست و داشتن نمره‌های بالا کفایت می‌کند ولی اگر مقاله‌ای هم نوشته باشید مخصوصاً اگر در یک ژورنال علمی چاپ شده باشد که چه بهتر. اما دوره دکترا کاملاً متفاوت است و با وجود اینکه هیچ قانونی وجود ندارد که یک دانشگاه پذیرش شخصی را صرفاً به دلیل نداشتن مقاله رد کند، اما تجربه در موسسه علمی پژوهشی سفیر نشان داده که نوشتن مقاله‌های نو و کاربردی که در ژورنال‌های مشهور چاپ شده باشد شانس پذیرش شما را بیشتر می‌کند.

تاثیر مقاله در اپلای
تاثیر مقاله در اپلای

لازم است بدانید که نوشتن مقاله هیچ تضمینی برای پذیرش در یک دانشگاه خارجی نیست و خیلی از دانشجوها حتی بدون داشتن مقاله هم توانستند وارد دانشگاه‌های خارجی شوند و فاند یا بورسیه تحصیلی هم بگیرند و برعکس عده‌ای هم با وجود رزومه قوی و داشتن چندین مقاله چاپ شده در دانشگاه دلخواهشان پذیرفته نشده‌اند.

مقاله‌ای که در مورد تحصیل در خارج نوشته شده باشد، می‌تواند تأثیر بسیاری در اپلای دانشجویی داشته باشد. در ادامه به برخی از این تأثیرات اشاره خواهیم کرد :

بهبود شانس قبولی

مقاله‌ای که در مورد تحصیل در خارج نوشته شده باشد، می‌تواند به دانشجویان کمک کند تا شانس قبولی خود را در دانشگاه‌های خارجی افزایش دهند. این مقاله می‌تواند به دانشجویان کمک کند تا بهترین روش‌ها برای برنامه‌ریزی و آماده‌سازی برای اپلای دانشگاهی خارجی را بشناسند.

بهبود انتخاب رشته و دانشگاه

مقاله‌ای که در مورد تحصیل در خارج نوشته شده باشد، می‌تواند به دانشجویان کمک کند تا بهترین دانشگاه‌ها و رشته‌های تحصیلی برای خود را انتخاب کنند. این مقاله می‌تواند به دانشجویان کمک کند تا با توجه به عواملی مانند تخصص و علاقه، تجربه‌ی فرهنگی، هزینه و مسائل ویزایی، بهترین انتخاب را انجام دهند.

بهبود مصاحبه

مقاله‌ای که در مورد تحصیل در خارج نوشته شده باشد، می‌تواند به دانشجویان کمک کند تا در مصاحبه‌های دانشگاهی خارجی خود با موفقیت عمل کنند. این مقاله می‌تواند به دانشجویان کمک کند تا بهترین روش‌های مصاحبه را بشناسند و برای مصاحبه خود آماده شوند.

اخذ پذیرش تحصیلی

پس از ارسال درخواست و انتظار برای پاسخ دانشگاه، در صورت پذیرش، می‌توانید ادامه مراحل ثبت‌نام و اخذ ویزای تحصیلی را آغاز کنید. برای این منظور، بهتر است که ابتدا با دفتر اداری دانشگاه تماس بگیرید تا دستورالعمل‌ها و مدارک مورد نیاز برای ادامه مراحل را دریافت کنید.

در بسیاری از موارد، پذیرش به یک برنامه تحصیلی به معنی قبولی در دانشگاه نیست. بلکه، در بسیاری از دانشگاه‌ها و برنامه‌های تحصیلی، پذیرش به معنی صدور دعوتنامه برای ادامه مراحل ثبت‌نام و اخذ ویزای تحصیلی است. بنابراین، پس از دریافت پذیرش، باید مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی را جمع‌آوری کنید و ثبت‌نام خود را در دانشگاه کامل کنید.

اخذ پذیرش تحصیلی
اخذ پذیرش تحصیلی

لازم به ذکر است که اخذ ویزای تحصیلی برای ترکیه به دلیل قوانین مهاجرتی دقیق، ممکن است کار پیچیده‌ای باشد. بنابراین، بهتر است به موقع اقدام به دریافت مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی کنید و از ابتدای مراحل این امر به همراه مشاور تحصیلی یا وکیل تخصصی مهاجرت همکاری کنید.

هزینه اپلای دانشگاه کانادا

هزینه اپلای کانادا بسته به نوع دوره تحصیلی و دانشگاه متفاوت است و ممکن است بسیار متغیر باشد. در ادامه به برخی از هزینه‌های مهم در اپلای کانادا اشاره خواهیم کرد :

  • هزینه ثبت نام دانشگاه: هر دانشگاه می‌تواند هزینه ثبت نام خود را مشخص کند. این هزینه ممکن است بین 50 تا 150 دلار کانادایی باشد.
  • هزینه آزمون زبان: بسیاری از دانشگاه‌های کانادا برای پذیرش دانشجویان خارجی الزام به داشتن مدرک زبان دارند. هزینه آزمون زبان ممکن است بین 200 تا 400 دلار کانادایی باشد.
  • هزینه اقامت: هزینه اقامت در کانادا بسیار متغیر است. این هزینه بسته به شهر، نوع اقامت، تعداد افراد و طول اقامت ممکن است متفاوت باشد. هزینه اقامت در کانادا می‌تواند بین 1000 تا 2000 دلار کانادایی در ماه باشد.
  • هزینه تحصیلی: هزینه تحصیلی در دانشگاه‌های کانادا بسته به نوع دوره تحصیلی، رشته و دانشگاه متفاوت است. هزینه تحصیلی در کانادا می‌تواند بین 10،000 تا 30،000 دلار کانادایی در سال باشد.
  • هزینه ویزا: دانشجویان برای ورود به کانادا باید ویزای مطالعاتی دریافت کنند. هزینه ویزا مطالعاتی بسته به کشور متفاوت است. در کانادا، هزینه ویزای مطالعاتی ممکن است بین 150 تا 500 دلار کانادایی باشد.
هزینه اپلای دانشگاه کانادا
هزینه اپلای دانشگاه کانادا

در ادامه هم می‌توانید با برخی از کمک‌های مالی و بورسیه‌های دانشگاه‌های کانادا آشنا شوید :

  • بورسیه‌های دانشگاه: بسیاری از دانشگاه‌های کانادا برای جذب دانشجویان برتر از بورسیه‌های مختلفی استفاده می‌کنند. بورسیه‌ها می‌توانند برای پوشش هزینه تحصیلی، هزینه اقامت و هزینه زندگی در کانادا به کار گرفته شوند. بورسیه‌ها ممکن است بر اساس عملکرد تحصیلی، شرایط اقتصادی، تخصص و سایر عوامل متفاوت باشند.
  • کمک مالی دانشگاه: بسیاری از دانشگاه‌های کانادا به دانشجویان خود کمک‌های مالی ارائه می‌دهند. این کمک‌ها می‌توانند شامل تخفیف هزینه تحصیلی، کمک به هزینه اقامت، کمک به هزینه زندگی و دیگر امکانات باشند.
  • بورسیه‌های دولتی: دولت کانادا نیز برای پوشش هزینه تحصیلی دانشجویان از بورسیه‌های مختلفی استفاده می‌کند. بورسیه‌های دولتی ممکن است بر اساس تخصص، عملکرد تحصیلی و سایر عوامل اختصاص داده شوند.

بنابراین، هرچند هزینه‌های اپلای کانادا بالا هستند، اما با دریافت بورسیه‌ها و کمک‌های مالی از دانشگاه‌ها و دولت، می‌توان هزینه‌های اپلای را کاهش داد و دوره تحصیلی خود را در کانادا شروع کرد.

اپلای تحصیلی امریکا

اپلای برای تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا نیز همانند کانادا، یک فرایند طولانی و پیچیده است. هزینه‌های اپلای به دلیل نرخ ارز بالا در کشور، بسیار بالاست. هنگام اپلای برای تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا، به علاوه هزینه‌های انتخاب دانشگاه و شهر مناسب برای زندگی و هزینه‌های ویزای تحصیلی باید توجه شود.

اپلای تحصیلی امریکا
اپلای تحصیلی امریکا

اما دانشگاه‌های آمریکا نیز برای جذب دانشجویان برتر از بورسیه‌ها و کمک‌های مالی استفاده می‌کنند. بورسیه‌ها می‌توانند شامل تخفیف هزینه تحصیلی، کمک به هزینه اقامت، کمک به هزینه زندگی و دیگر امکانات باشند.

همچنین، بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا همکاری با شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی را برای ارائه بورسیه و کمک مالی دانشجویان ارائه می‌دهند. برای مثال، برخی شرکت‌ها ممکن است برای پوشش هزینه تحصیلی دانشجویان بورسیه‌هایی ارائه دهند که در عوض پس از فارغ التحصیلی، دانشجویان به عنوان کارمند در آن شرکت کار کنند.

اپلای امریکا
اپلای امریکا

بنابراین، همانند کانادا، برای کاهش هزینه‌های اپلای به دانشگاه‌های آمریکا می‌توان از بورسیه‌ها و کمک‌های مالی مختلف استفاده کرد. همچنین، درصد قابل توجهی از دانشجویان برتر جهان در دانشگاه‌های آمریکا تحصیل می‌کنند که هزینه تحصیل آنها توسط بورسیه تامین میشود.

اپلای تحصیلی آلمان

درخواست برای تحصیل در دانشگاه های آلمان مانند سایر کشورها یک پروسه طولانی و دشوار است. در این راستا لازم است قبل از شروع درخواست، اطلاعات دقیق و جامعی در مورد رشته تحصیلی، شرایط پذیرش و روند درخواست جمع آوری شود.
در اینجا برخی از مراحل کلی که معمولاً در فرآیند درخواست دخیل هستند آورده شده است :

  • تحقیق: اولین قدم برای درخواست از دانشگاه آلمان، تحقیق در مورد برنامه های تحصیلی موجود و دانشگاه هایی است که آنها را ارائه می دهند. این مهم است زیرا دانشگاه های مختلف شرایط پذیرش متفاوتی دارند و شرایط لازم برای هر برنامه تحصیلی ممکن است متفاوت باشد.
  • تسلط بر زبان: اکثر دانشگاه‌های آلمان از دانشجویان بین‌المللی می‌خواهند که بسته به زبان برنامه تحصیلی انتخابی، مهارت زبان را به آلمانی یا انگلیسی نشان دهند. بنابراین دریافت مدرک زبان مورد نیاز مانند تافل یا آیلتس قبل از اقدام بسیار مهم است.
  • شرایط درخواست: پس از انتخاب رشته مورد نظر و دانشگاه، مرحله بعدی بررسی شرایط و مدارک لازم است. الزامات درخواست ممکن است شامل CV، بیانیه هدف، رونوشت تحصیلی، توصیه نامه و نمرات آزمون باشد.
  • درخواست: فرآیند واقعی درخواست معمولاً شامل ایجاد یک حساب کاربری آنلاین و تکمیل فرم درخواست آنلاین است. پس از ارسال درخواست، هزینه درخواست پرداخت می شود و مدارک مورد نیاز بارگذاری می شود.
    منتظر پذیرش باشید: بعد از ارسال درخواست، مرحله بعدی این است که منتظر بمانید تا دانشگاه درخواست را بررسی کند و نامه پذیرش یا رد درخواست را صادر کند. نامه پذیرش معمولاً با دستورالعمل هایی در مورد نحوه ادامه مراحل ثبت نام همراه است.

توجه به این نکته مهم است که برخی از دانشگاه های آلمان ممکن است به روش های اضافی مانند مصاحبه یا اظهارات شخصی به عنوان بخشی از فرآیند درخواست نیاز داشته باشند. بنابراین توصیه می شود شرایط پذیرش و برنامه های تحصیلی دانشگاه انتخابی را به دقت بررسی کنید.

اپلای تحصیلی آلمان

اپلای تحصیلی آلمان یک فرصت سگفت انگیز برای دانشجویان بین المللی است که به دنبال یک تجربه تحصیلی برتر در یک کشور پیشرفته هستند. آلمان به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در زمینه تحقیق و توسعه، دارای دانشگاه هایی از جمله دانشگاه های برتر دنیاست که به دانشجویان بین المللی بورسیه تحصیلی ارائه می دهند.

برای اقدام به دریافت اپلای تحصیلی در آلمان، ابتدا باید در دانشگاهی که می خواهید در آن تحصیل کنید، پذیرش دریافت کنید. پس از دریافت پذیرش، می توانید برای دریافت بورسیه تحصیلی درخواست دهید. بسیاری از اپلای آلمانی، برای دانشجویان بین المللی در دانشگاه های آلمان ارائه می شوند. اپلای می توانند شامل هزینه های تحصیلی، هزینه های زندگی و حتی هزینه های سفر باشند.

همچنین بسیاری از اپلای تحصیلی در آلمان مختص دانشجویان برتر و موفق هستند که دارای علاقه قوی به تحقیقات و پژوهش هستند. این اپلای به دانشجویان کمک می کنند تا در پروژه های تحقیقاتی پیشرو شرکت کنند و با کارشناسان و دانشمندان برجسته دنیا در ارتباط باشند.

اپلای آلمانی به دانشجویان فرصت می دهند تا در یک محیط آموزشی بین المللی فعالیت کنند و از تجربه زندگی و تحصیل در کشور آلمان بهره مند شوند.

اپلای تحصیلی ترکیه

درخواست برای تحصیل در یک دانشگاه در ترکیه شامل مراحل و الزامات مختلفی است که بسته به برنامه و دانشگاه انتخابی متفاوت است. در اینجا چند مرحله کلی وجود دارد که معمولاً در فرآیند درخواست دخالت دارند :

  • تحقیقات: ابتدا باید برای پیدا کردن برنامه تحصیلی مورد نظر و دانشگاهی که این برنامه را ارائه می‌دهد، تحقیق کنید. این امر به دلیل اینکه دانشگاه‌های مختلف دارای الزامات و مدارک متفاوتی هستند، بسیار مهم است.
    تسلط بر زبان: بیشتر دانشگاه‌های ترکیه از دانشجویان بین‌المللی خواستار اثبات تسلط آنها به زبان ترکی یا انگلیسی هستند، بنابراین قبل از اعمال، لازم است که مدارک لازم برای اثبات تسلط به زبان، مانند گواهینامه‌های TOEFLیا YDS، کسب شود.
    الزامات اپلای: پس از انتخاب برنامه تحصیلی و دانشگاه، مرحله بعدی بررسی الزامات پذیرش و مدارک مورد نیاز است. الزامات اپلای می‌تواند شامل رزومه، بیانیه هدف، رکوردهای تحصیلی، نامه‌های توصیه و نمرات آزمون باشد.
    اپلای: مرحله واقعی اپلای، شامل ایجاد یک حساب کاربری آنلاین و تکمیل فرم اپلای آنلاین است. پس از ارسال درخواست، هزینه اپلای پرداخت می‌شود و مدارک مورد نیاز آپلود می‌شوند.
    انتظار پذیرش: پس از ارسال درخواست، مرحله بعدی انتظار برای بررسی درخواست توسط دانشگاه و صدور نامه پذیرش یا رد درخواست است.
  • اخذ ویزا: پس از دریافت نامه پذیرش، باید ویزای تحصیلی برای ورود به ترکیه اخذ کنید. برای این کار، باید به سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خود مراجعه کنید و مدارک مورد نیاز را تحویل دهید.
  • تهیه بلیط و رفتن به ترکیه: پس از دریافت ویزا، باید بلیط رفت و برگشت خود را تهیه کرده و برای شروع تحصیلات به ترکیه سفر کنید.
بورسیه تحصیلی ترکیه
بورسیه تحصیلی ترکیه

توجه به این نکته ضروری است که برخی از دانشگاه های ترکیه به مراحل تکمیلی مانند آزمون ورودی، مصاحبه یا بیانیه شخصی به عنوان بخشی از فرآیند درخواست نیاز دارند. بنابراین توصیه می شود شرایط پذیرش خاص دانشگاه ها و رشته های تحصیلی منتخب را به دقت بررسی کنید.
علاوه بر مراحل فوق، دانشجویان بین المللی ممکن است برای تحصیل در ترکیه نیاز به اخذ ویزای دانشجویی داشته باشند. پس از دریافت نامه پذیرش از دانشگاه می توان روند درخواست ویزا را آغاز کرد.

سخن پایانی

بعضی دانشگاه‌ها خیلی به مقاله‌ نویسی برای اپلای و نوشتن مقاله isi و jcr برای اپلای و بورسیه گرفتن و فاند تحصیلی و حتی تعداد مقالات هم اهمیت می‌دهند و هرچه تعداد مقاله‌های چاپ شده بیشتری در ژورنال‌های معتبر داشته باشید امکان پذیرش شما بیشتر می‌شود. البته به این موضوع هم توجه کنید که گاهی چاپ یک مقاله که از نظر علمی در رده خوبی قرار داشته باشد در یک مجله خیلی معتبر می‌تواند شانس بیشتری نسبت به چاپ چند مقاله معمولی در یک یا چند مجله نامعتبر داشته باشد، پس یا وقت خود را صرف نوشتن مقاله و انتظار برای چاپ آن در مجلات نکنید، یا اگر برای مقاله ISI یا ریسرچ پروپوزال وقت می‌گذارید سعی کنید تا از خدمات موسسه علمی پژوهشی سفیر استفاده کرده و بهترین راه برای چاپ کردن یا نکردن مقاله و اپلای در دانشگاه مورد نظرتان را انتخاب کنید.

تحصیل در خارج از کشور می تواند یک تجربه هیجان انگیز و مفید باشد، اما روند درخواست برای دانشگاه های خارجی می تواند پیچیده و دلهره آور باشد. برای مدیریت پذیرتر کردن فرآیند درخواست، مهم است که آن را به مراحل کوچکتر تقسیم کنید و از مشاوران آموزشی یا سایر متخصصان راهنمایی و پشتیبانی بخواهید.

اولین قدم هنگام درخواست برای تحصیل در خارج از کشور این است که در مورد دانشگاه ها و برنامه های مورد علاقه خود تحقیق کنید. این ممکن است شامل نگاه کردن به وب سایت دانشگاه، شرکت در نمایشگاه های آموزشی و جلسات اطلاعاتی، یا صحبت با فارغ التحصیلان یا دوره های فعلی باشد. دانش آموزان. هنگامی که گزینه های خود را محدود کردید، مهم است که شرایط پذیرش، مهلت ها و هزینه های درخواست هر برنامه را به دقت مطالعه کنید.

یکی از مهمترین اجزای برنامه شما بیانیه یا مقاله شخصی شماست. این فرصت شماست تا نقاط قوت، تجربه و اهداف خود را نشان دهید و توضیح دهید که چرا می خواهید در دانشگاه تحصیل کنید. اطمینان حاصل کنید که دستورالعمل های ارائه شده توسط دانشگاه را دنبال می کنید و قبل از ارسال مقاله خود را توسط یک مشاور معتبر یا معلم نویسندگی بررسی کنید.

همراه با بیانیه شخصی خود، باید ریز نمرات، نمرات آزمون و سایر اسناد پشتیبانی را به عنوان بخشی از درخواست خود ارسال کنید. مهم است که این اسناد را از قبل جمع آوری کنید و در صورت لزوم قبل از مهلت درخواست ترجمه آنها را انجام دهید.

پس از ارسال درخواست، باید منتظر پاسخ دانشگاه باشید. این ممکن است هفته ها یا ماه ها طول بکشد، بسته به برنامه و روند پذیرش دانشگاه. در برخی موارد، می توانید پذیرش ویژه دریافت کنید، به این معنی که باید شرایط لازم را داشته باشید، مانند قبولی در آزمون زبان یا ارائه مدارک دیگر، تا جایگاه خود را در برنامه ایمن کنید.

اگر در یک برنامه تحصیلی در خارج از کشور پذیرفته شده اید، مرحله بعدی تکمیل مراحل ثبت نام و اخذ ویزای دانشجویی است. این می تواند یک فرآیند پیچیده و طولانی باشد، بنابراین مهم است که در اسرع وقت برای آن آماده شوید. برای تایید قبولی در دانشگاه و همچنین مدرک کمک مالی و بیمه درمانی باید مدارکی ارائه دهید. ممکن است نیاز به مصاحبه در سفارت یا کنسولگری داشته باشید و ممکن است نیاز به انگشت نگاری و عکس برداری داشته باشید.

به طور کلی، درخواست برای برنامه تحصیل در خارج از کشور نیاز به برنامه ریزی، تحقیق و جزئیات دقیق دارد. مهم است که در برنامه باقی بمانید و از افراد حرفه ای مانند مشاوران تحصیلی یا وکلای مهاجرت که می توانند اطمینان حاصل کنند که شما تمام شرایط لازم را برآورده می کنید، پشتیبانی و کمک بگیرید. با صبر و پشتکار، می توانید با موفقیت برای یک برنامه تحصیلی در خارج از کشور درخواست دهید و یک سفر آموزشی متحول کننده زندگی را آغاز کنید.

به این موضوع توجه کنید که گاهی اوقات بعضی دانشگاه‌ها مقاله‌های تایید شده و یا چاپ شده در ایران را معتبر نمی‌دانند و آنها را در شمار تعداد مقاله‌های پذیرفته شده شما محسوب نمی‌کنند. پس لازم است ابتدا از قوانین دانشگاه مقصد مطلع باشید و سپس وقت خود را صرف نوشتن مقالات کنفرانسی، علمی پژوهشی یا علمی ترویجی کنید.

آیا نوشتن مقاله برای مهاجرت تاثیر دارد؟
بهترین روش چاپ مقاله برای دفاع دکتری

8 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام
    هزینه اپلای دانشگاه کانادا چقدر میباشد؟

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2023-02-26 00:01

      سلام
      جهت استعلام هزینه و قیمت و نرخ های بروز هزینه اپلای دانشگاه کانادا تماس بگیرید.

      پاسخ
  • هنرم
    2023-02-23 01:39

    سلام
    از دانشگاه های خارج از کشور چگونه اپلای کنیم

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2023-02-26 00:02

      جهت اخذ اپلای از دانشگاه های خارج از کشور ابتدا باید یک مقاله isi پذیرش و چاپ کنید.

      پاسخ
  • سلام
    ببخشید برای اپلای چگونه باید مقاله تهیه نمایم، مقاله‌ نویسی برای اپلای به صورت تضمینی و فوری به چه صورتی توسط شما انجام می شود؟

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2023-02-15 00:46

      سلام
      وقت بخیر
      جهت مقاله نویسی تضمینی و فوری برای اپلای و اطلاع از از هزینه و زمان لطفا تماس بگیرید. 09199777946

      پاسخ
  • احسانی
    2022-07-04 23:51

    سلام
    مقاله‌ نویسی برای اپلای چه شرایطی دارد

    پاسخ
    • مدیر سایت
      2022-07-19 23:44

      سلام
      جهت اطلاع از شرایط مقاله‌ نویسی برای اپلای لطفا در واتساپ پیام دهید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.